proiecte
montaj hidranți interior
Un sistem de stingere cu hidranți de interior aparține instalațiilor fixe de stingere a incendiilor cu apă, în construcții industriale sau civile. Acesta este realizat pe principiul unei rețele de apă în interiorul clădirilor la care se conectează cutia de hidrant. Sursa de apă provine din camera de pompe sau din linia principală de hidranți. Furtunurile sunt prevăzute cu diferite tipuri de duze la capete, în funcție de posibilele riscuri de incendiu.
Instalații termice
Reabilitare centrală termică
Reabilitarea instalațiilor de centrale termice va duce la o funcționare corespunzătoare ale acestora și la o economie de circa 10-15% din consumul de gaz. Așadar, o astfel de intervenție are mai multe beneficii, pe termen lung, cum ar fii: asigurarea agentului termic optim necesar, încălzirea uniformă a spațiilor, consum mai mic de combustibil sau reducerea cheltuielilor de întreținere.
Panouri solare
Montaj panou solar - preparare apă caldă menajeră
Montarea unui panou solar pentru prepararea apei calde menajere implică instalarea unui sistem de panouri solare pe acoperișul clădirii sau într-o zonă expusă la soare, care să colecteze energia solară și să o transforme în energie termică. Această energie termică este apoi transferată la un boiler, unde este utilizată pentru a încălzi apa menajeră. Montarea panourilor solare pentru prepararea apei calde menajere poate fi o soluție economică și ecologică.
Sisteme de încălzire
Încălzire în pardoseală
Atunci când din punct de vedere al designului interior, fiecare centimetru de spațiu liber contează, ascunderea sursei de încălzire sub podea este un plus, din toate punctele de vedere. Iar dacă luăm în considerare și alte beneficii pe care le oferă, încălzirea în pardoseală pare să fie cea mai ideală metodă de încălzire a spațiilor interioare.
Instalații de climatizare
Montare și întreținere chillere
Chillerele sunt sistemele complexe care asigură răcirea apei în sistemele HVAC pentru spații interioare și în diferite procese industriale. Acestea elimină căldura dintr-un mediu sau din aer și o transferă în altul. În cadrul circuitelor frigorifice, chillerele răcesc apa utilizată la funcționarea sistemelor de răcire a aerului pentru orice tip de clădire. Întrebuințate împreună cu ventiloconvectoare, acestea vor îmbunătăți aerul din spațiile interioare (birouri, spitale, hoteluri, locuințe, etc.).