despre noi

cine suntem?

Suntem o societate înființată în anul 2014 cu scopul comercializării materialelor și echipamentelor de încălzire, precum și echipamentelor frigotehnice industriale de înaltă calitate. Diversificarea serviciilor a condus la extinderea lucrărilor de montare și întreținerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatul de calitate ISO9001.

Alev Interiors Despre noi

Soluții complete

Împreună cu o echipă dedicată de profesioniști, asigurăm confortul termic prin montarea, punerea în funcțiune, întreținerea și mentenanța echipamentelor termice și frigotehnice, în spații industriale, comerciale și rezidențiale, toate fiind garantate de certificatul de calitate ISO9001. Suntem acreditați de A.G.F.R., respectiv I.S.C.I.R..

Calitatea, seriozitatea și promptitudinea ne recomandă și ne poziționează la un nivel superior.

Asigurăm:

  • Consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite
  • Furnizarea la adresa clientului
  • Instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor
  • Garanția și post-garanția
  • Mentenanța oricărui produs în parte.

În cazul în care printre serviciile deja enumerate nu regăsești ceea ce dorești, îți punem la dispoziție o multitudine de alternative, ajustate la nevoile tale.

prioritatea noastră:
clientul

Suntem o echipă dinamică de tineri profesioniști colaborând cu importatori recunoscuți de echipamente și materiale profesionale. Asigurăm fiabilitate și scalabilitate maximă, prin proiectare detaliată și amplă în funcție de solicitările fiecărui client în parte.