DESPRE NOI

Suntem o societate înființată în anul 2014 cu scopul comercializării materialelor și echipamentelor de încălzire, precum și echipamentelor frigotehnice industriale de înaltă calitate. Diversificarea serviciilor a condus la extinderea lucrărilor de montare și întreținerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatele de calitate ISO9001 și 9002.

Împreună cu o echipă dedicată de profesioniști, asigurăm confortul termic prin montarea, punerea în funcțiune, întreținerea și mentenanța echipamentelor termice și frigotehnice, în spații industriale, comerciale și rezidențiale. Suntem acreditați de A.G.F.R., respectiv I.S.C.I.R..

În cazul în care printre serviciile deja enumerate nu regăsești ceea ce dorești, îți punem la dispoziție o multitudine de alternative, ajustate la nevoile tale.

Asigurăm:

  • Furnizarea la adresa clientului
  • Instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor
  • Garanția și post-garanția
  • Mentenanța oricărui produs în parte.

Colaborăm cu cei mai buni importatori de echipamente și materiale profesionale. Calitatea, seriozitatea și promptitudinea ne recomandă și ne poziționează la un nivel superior.

Faptul că nici unul dintre proiecte nu seamănă cu celălalt, iar cererile clienților noștri sunt diferite, proiectele noastre sunt unice. Echipa noastră de profesioniști răspunde prompt și fiabil oricărei provocări.

Spațiul tău va fi confortabil alături de noi, fiindcă ne implicăm cu interes de la proiectare până la finalizare, asigurând și mentenanța produselor și serviciilor solicitate.

Contactează-ne cu încredere pentru realizarea proiectului tău!

Echipa Alev Interiors

 

Certificări