Servicii

Societate infiintata pentru asigurarea materialelor cat si a echipamentelor de incalzire , frigotehnica industriala de calitate in jud. MURES. In ceea ce a urmat prin diversificarea serviciilor asigurandu-se montarea , intretinerea echipamentelor comercializate dobandindu-se certificatele de calitate ISO9001,9002

Asigurandu-se furnizarea,instalarea si punerea în functiune a echipamentelor, precum garantie si post-garantie.De ce ? fiindca suntem o echipa dinamica de tineri profesionisti colaborand cu cei mai buni importatori de echipamente , materiale profesionale.Ne reprezinta calitatea ,seriozitatea cat si promtitudinea prin tot ceea ce facem.

Prin simplul fapt ca nici unul dintre proiecte , nici unul dintre cererile clientilor nostrii nu sunt la fel , fiecare proiect este unic in felul ei , astfel echipele noastre de profesionisti asigurand fiabilitate si scalabilitate maxima,prin proiectarea in fiecare detaliu ,pentru necesitatile fiecarui client in parte.

Noi asiguram sisteme de ventilare uzuale cu o ventilare locala, o ventilare generala sau o combinatie intre acestea.

Ventilatia locala presupune evacuarea aerului din apropierea surselor de nocivitati cu un sistem local.

Ventilatia generala presupune asigurarea unui numar de schimburi orare in interior, pentru care folosim ventilatoare de introducere / extractie industrialepentru un raport corect intre debitul de aer introdus si cel evacuat din incinta.

Sistemele de ventilare industriala pot fi completate de sisteme de tratare a aerului din exterior. Acestea pot filtra, raci, incalzi aerul exterior, existind o gama larga de echipamente.